להכין לזניה גבינות טבעונית מעולה נשמע כמו תהליך מורכב, אבל האמת שתוך 5 דקות הכנה יכולה להיות לכם לזניה שאף אחד לא יאמין כשיגלה שהיא טבעונית
מצרכים:
רוטב עגבניות- 200 גרם
מוצרלה קשיו של אנסטסיה- 250 גרם
קרם בשמל קשיו של אנסטסיה- 150 גרם
פטה שקדים של אנסטסיה- 90 גרם
הכנה:
מתחילים בלמרוח מעט רוטב עגבניות בתחתית תבנית האפיה ומעל שמים את דף הפסטה הראשון, מעליו עוד שכבה של רוטב עגבניות עם פטה ומוצרלה,
חוזרים על הפעולה הזו עד הדף הרביעי ואז שמים רוטב עגבניות, מוצרלה (בלי פטה) ושופכים את קרם הבשמל לאורך התבנית
מניחים את האורגנו, מכסים את תבנית האפייה (אפשר בנייר אפיה ועליו נייר כסף) ומכניסים לתנור שחומם מראש ל200 מעלות למשך עשרים דקות, מורידים את הכיסוי וממשיכים לאפות עוד 10 דקות
מוציאים ונהנים- מומלץ לתת ללזניה להתקרר מעט לפני שאוכלים
בתיאבון!
Comments